Bed en Breakfast De Burgerij

HOME

Vanaf maart 2022 biedt B&B De Burgerij in Holten overnachtingsmogelijkheid aan doortrekkende wandelaars en fietsers, zoals leden van ‘Vrienden op de Fiets’ (www.vriendenopdefiets.nl). De overnachting (maximaal één nacht) is op basis van logies en ontbijt. Aankomst na 17.00 uur en vertrek vóór 10.00 uur (tenzij anders afgesproken).

Ons adres ligt circa 600m van wandelknooppunt M76 (het Pieterpad passeert dit knooppunt) en fietsknooppunt 02 ‘Beuseberg’. De route tussen fietsknooppunt 02 en 71 loopt direct langs ons adres (bij de splitsing van Atalanta en Heidevlinder) op de grens van de bebouwde kom van de wijk ‘De Liezen’ in Holten.

Onze logeerkamers op de eerste en tweede etage (via goede vaste trap bereikbaar) zijn 2-persoonskamers met ieder twee 1-persoonsbedden. Boeking van beide logeerkamers (3-4 gasten) is uitsluitend mogelijk in geval van één en hetzelfde reisgezelschap. Op de eerste etage bevindt zich de gasten-badkamer/douche/toilet. Wifi en thee/koffie zijn (gratis) beschikbaar op de kamers.

Op loopafstand (15 min.) bevindt zich het centrum van Holten met restaurants en gezellige terrasjes.

In de bloemrijke tuin naast de woning – met panoramisch uitzicht – is het tijdens zachte zomeravonden heerlijk (na)genieten.

Het ontbijt serveren om 8.30 uur in onze woonkeuken (tenzij anders afgesproken) 
Heeft u dieetwensen geef het ons door, we houden er graag rekening mee.

Prijs € 30,00 p.p.p.n., incl. ontbijt en toeristenbelasting (leden van vrienden op de fiets betalen € 26,50). Bij annulering na 16.00 uur op de dag vóór aankomst vragen we een vergoeding van 50% van de verblijfskosten.

Wij verwelkomen jullie (na reservering) graag,

Irene Burger en Johan Mollenhof

Contactgegevens:

Atalanta 27, 7451 WZ  Holten

Tel:    +31 6 51 11 23 90

Email: deburgerij.vorden@gmail.com