Bed & Breakfast De Burgerij

HOME

Vanaf februari 2022 biedt De Burgerij overnachtingsmogelijkheid aan gasten
die lid zijn van ‘Vrienden op de Fiets’ (www.vriendenopdefiets.nl).

Ons adres ligt circa 600m van fietsknooppunt 02 ‘Beuseberg’. Het Pieterpad passeert dit knooppunt. De grotendeels onverharde route tussen dit punt en knooppunt 71 loopt direct langs ons adres (bij splitsing Atalanta en Heidevlinder) op de grens van de bebouwde kom. Wandelaars van het Pieterpad raden we aan ook deze route te volgen.

De overnachting (maximaal één nacht) is op basis van logies en ontbijt.

Onze logeerkamer is een 2-persoonskamer met twee 1-persoonsbedden (1e etage, noordzijde) met naastgelegen badkamer uitsluitend voor logés (met bad, douche en toilet). Wifi en waterkoker zijn op de kamer aanwezig.

Op loopafstand (circa 15 min.) in het centrum van Holten, zijn er restaurants en gezellige terrasjes. In de bloemrijke tuin naast de woning – met panoramisch uitzicht – is het tijdens zachte zomeravonden heerlijk (na)genieten.

Het ontbijt serveren we in onze woonkeuken (parterre). Heeft u dieetwensen geef het ons door, we houden er graag rekening mee.

Aankomst is na 17.00 uur en vertrek is vóór 10.00 uur (tenzij anders afgesproken).

Prijs: € 24,50 p.p.p.n. (incl. ontbijt en toeristenbelasting). Bij annulering na 16.00 uur op de dag vóór aankomst vragen we een vergoeding van 50% van de verblijfskosten.

Wij verwelkomen jullie (na reservering) graag,

Irene Burger en Johan Mollenhof

 

Atalanta 27, 7451 WZ  Holten

Tel:    +31 6 51 11 23 90

Email: deburgerij.vorden@gmail.com